Op maat

Mentale vitaliteit – Veerkracht – Effectiviteit

Wijs Training ontwerpt en ontwikkelt doelgerichte en op maat gemaakte programma’s gericht op het leren omgaan met stress & spanning en het  vergroten van veerkracht. Vervolgens zorgen we voor training en begeleiding in dit leertraject.  Deze programma’s zijn voor organisaties, leidinggevenden en medewerkers. Doel: mensen mentaal weerbaar maken en houden voor hun werk. De theoretische basis van waaruit we programma’s ontwikkelen komt uit de neuropsychologie en de prestatiepsychologie. 

Thema’s zijn onder andere: duurzame inzetbaarheid, omgaan met veranderingen, stressbestendigheid, burn-out preventie en persoonlijke effectiviteit.

Thema’s kunnen veranderen aan de hand van nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Het doel en onze missie blijven hetzelfde.

Wij maken programma’s op maat omdat we geloven dat het belangrijk is om met een brede blik naar het probleem of de uitdaging te kijken. Wellicht dat jij als werkgever denkt dat je medewerkers een training op het gebied van burn out preventie nodig hebben, het kan zijn dat er andere zaken meespelen. Hoe is het met de veerkracht van je mensen? Met de effectiviteit? Vanwege onze psychologische achtergrond kunnen we aan de hand van zorgvuldige intake een goede ‘diagnose’ stellen. Want het zou zonde zijn als je een traject ingaat terwijl er iets anders behandeld moet worden. 

Wij vinden het belangrijk dat er echt wat geleerd wordt. Dat mensen sterke wortels aanleggen om de rest van het leven profijt van te hebben. Om die reden besteden we veel aandacht aan hoe je blijvende verandering kunt bewerkstelligen. Dit doen we met de 70/20/10 methode. 10% leer je in de trainingsruimte, 20% met coaching & reflectie en voor 70% op de werkvloer / in het dagelijks leven. Bij voorkeur doen we de begeleiding voor het gehele traject.

Een traject kan opgestart worden voor een heel team of afdeling maar er kan ook sprake zijn van individuele coaching voor de medewerker die het nodig heeft. Ook een korte workshop voor een eerste quick fix oplossing kan gegeven worden.

 Wil je meer weten? Laat het weten via: 06-26164570 of via mirella@wijstraining.nl om kennis te maken.

Of schrijf je allereerst in voor onze nieuwsbrief: