Abonnement spreekuur

Abonnement: Veranderingen gaande

Is er bij jouw bedrijf of instelling sprake van een (toekomstig) verandertraject en heb je het idee dat er medewerkers vast (dreigen te) lopen? Kies er dan voor om een laagdrempelig spreekuur aan te bieden. Werknemers kunnen gebruik maken van het spreekuur om korte tips en trics mee te krijgen. Een vast moment in de maand of week kan ik aanwezig zijn in jouw bedrijf of instelling zodat medewerkers vrijblijvend binnen kunnen lopen. Dit werkt drempelverlagend en medewerkers pakken hierdoor sneller hun spanning aan. 

Abonnement: Stresspreventie 

Wil je als bedrijf meer doen met preventie van burn out en andere stressgerelateerde aandoeningen? Wil je dat medewerkers goed functioneren? Kies ervoor om een stress spreekuur mogelijk te maken.Een vast moment in de maand of week kan ik aanwezig zijn in jouw bedrijf of instelling zodat medewerkers vrijblijvend binnen kunnen lopen.Dit werkt drempelverlagend en medewerkers pakken hierdoor sneller hun spanning aan. 

Hoe: Medewerkers die vanzelf komen of via leidinggevende of HR worden geadviseerd om dit te doen. Uiteraard is het van belang dat binnen het bedrijf of instelling ‘reclame’ wordt gemaakt voor het spreekuur. Mocht een medewerker 3x zijn geweest dan adviseer ik de medewerker om een individueel traject bij mij (of een andere professional) te starten.