Individuele begeleiding

Bij Wijs Training kan je terecht voor individuele coaching of counseling op het gebied van stress en verandering. Deze individuele begeleiding wordt door Mirella (eigenaar Wijs Training) zelf opgepakt. Na een vrijblijvende intake bepalen we samen wat je nodig hebt. De psychologische begeleiding is preventief. Ben je al ziek? Dan verwijs ik je door naar de huisarts voor hulp binnen bijvoorbeeld GGZ. Een greep uit de mogelijkheden:

EHBS – Eerste hulp bij stress

Heb je behoefte aan een Quick fix en wil je snel actie? Kies dan voor kort traject dat werkt als katalysator. Daarna ben je nog niet klaar maar je hebt een goede basis om zelf actief door te gaan.  Je ontwikkelt een helpende ademhalingstechniek voor stressvolle momenten, we brengen je stressoren in kaart en maken een plan om daarmee om te gaan. 

Duur: 1 maand

Aanpak: Heartmath en eventueel delen uit de methoden: ‘Van probleem naar oplossing’ & ACT.

Individuele gesprekken: 4 sessies van 1,5 uur (elke week)

Tarief: 540 euro (particulier), 720 euro (zakelijk)

De degelijke basis 

Heb je last van aardig wat werkdruk, veel gebeurtenissen in je privéleven of veel veranderingen? Werk dan aan een degelijke basis. Geen tijd? Dan is het juist nu het moment om er wat mee te doen!

Duur: circa 3 maanden

Aanpak: Op maat gemaakt programma met behulp van 1 of meerdere van de volgende methodieken: ACT, Heartmath, RET, CGT, Visualisatie, Taakconcentratietraining, Emotionele ontregeling en stress, diverse diagnostische instrumenten

Individuele gesprekken: 12 sessies van 1,5 uur (elke 2 weken)

Tarief: 1495 euro (particulier), 1995 euro (zakelijk) 

Stevige wortels

Last van stevige stress of veel veranderingen in korte tijd? Op weg naar een burn out? Of wil je jezelf preventief weerbaar maken omdat het leven nu eenmaal uit toppen en dalen bestaat? 

Gun jezelf de tijd om vaardigheden aan te leggen waar je een leven lang wat aan hebt. Kies voor een compleet traject. Bij de start van het traject leer je al vaardigheden die je direct kunt inzetten om de ergste stress te verminderen. We doen samen een grondige analyse zodat we jouw situatie bij de bron aanpakken. Met behulp van andere professionals pakken we ook zaken aan zoals lifestyle. Denk daarbij aan sporten, yoga of het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. We kiezen voor datgene wat bij jou past. 

Duur: circa 12 maanden.

Aanpak: Op maat gemaakt programma met behulp van 1 of meerdere van de volgende methodieken: ACT, Heartmath, RET, CGT, Visualisatie, Taakconcentratietraining, Emotionele ontregeling en stress, diverse diagnostische instrumenten.

Individuele gesprekken: 20 sessies van 1,5 uur (beginfase: elke week à 2 weken, daarna elke 3 à 4 weken). Afhankelijk van je situatie kan het zijn dat er ook sessies met andere professionals plaatsvinden. 

Tarief: 2295 euro (particulier), 2995 euro (zakelijk)

APK

Ben je eerder bij Wijs Training geweest en heb je behoefte aan een paar onderhoudssessies? Dat kan! 

Duur: 1 à 2 maanden

Aanpak: In overleg

Individuele gesprekken: 2 à 4 sessies van 1 uur (elke 2 à 4 weken)

Tarief: 180 tot 360 euro (particulier), 240 tot 480 euro (zakelijk) 

Houd jij de regie over je eigen leven voordat je uitvalt? 

Investering

Ik begeleid mensen in de preventieve fase om ziekte en uitval te voorkomen. Om die reden werk ik niet met de zorgverzekeraar en is er geen vergoeding mogelijk. Zijn je problemen al ziekmakend? Dan heb je recht op vergoeding via de zorgverzekeraar en verwijs ik je door naar de huisarts. De huisarts kan je dan helpen bij het vinden van de juiste hulp binnen de GGZ. 

Ik maak onderscheid tussen een particulier en zakelijk tarief zodat ik een bredere doelgroep kan helpen. Wanneer betaal je het particulier tarief en wanneer een zakelijk tarief? Belastingtechnisch aftrekbaar? Andere vragen? Neem vrijblijvend contact op wanneer je hierover vragen hebt.

Referenties 

Wil je weten wat anderen vonden? Lees referenties van individuele klanten.