Knipkaart ‘de meedenker’

Heb je regelmatig vraagstukken bij individuele medewerkers of teams over stress en/of verandering? Werknemers die niet goed functioneren, gestrest overkomen, ziekmeldingen waarvan je denkt dat stress of verandering van invloed is, etc. Of is jullie bedrijf gestart met een verandertraject en merk je dat niet iedereen de verandering lekker oppakt? 

Laat af en toe een specialist meedenken. 

Je betaald een jaarlijks bedrag zodat je er zeker van bent dat je met regelmaat nadenkt over de ‘hoofdpijndossiers’ die op je bureau liggen. Wanneer je een meedenker nodig hebt dan bel je op en binnen twee weken komt één van ons langs. Je hebt jaarlijks een vaste meedenker. De meedenker heeft specialistische kennis op het gebied van stress en verandering, gestoeld op wetenschappelijke en toegepaste (neuro)psychologische kennis. 

Een knipkaart telt tien strippen per jaar. Elke strip is goed voor een meedenksessie van maximaal 2 uur. We komen bij jou op kantoor en reiskosten en reistijd (binnen een straal van 100 km) zijn inbegrepen. Je kunt ons 1x per maand inroepen maar ook 2x per maand als er wel erg veel hoofdpijndossiers op je bureau liggen. 

Meer weten? Bel of mail!