Mirella

Mijn missie & visie

Via mijn trainingsbureau Wijs Training help ik mensen mentale kracht te ontwikkelen. Denk daarbij innerlijke rust, veerkracht en effectiviteit. 

Ik vind niets mooier dan mensen helpen met rust in hoofd zodat ze bevlogen, succesvol en energiek hun werk kunnen doen. Preventief omgaan met het voorkomen van psychische disbalans vind ik van groot belang in onze veranderende maatschappij. Preventieve psychologische vaardigheden aanleggen zodat mensen weerbaar door het leven gaan vind ik ontzettend waardevol. Beter voorkomen dan genezen is waar ik in geloof. Zoveel mensen die tegenwoordig uitvallen door burn out, depressie of angststoornissen. Ik vind dat zorgelijk en in veel gevallen ook te voorkomen. Stevige wortels aanleggen in plaats van pappen en nathouden is ook waar ik in geloof. 

Een fijn privéleven combineren met succesvol en prettig je werk doen. Dat kun je bereiken door je mentale kracht te ontwikkelen. Pieken en dalen zijn onvermijdbaar in je leven en je werk. Je voelt twijfels, hebt overtuigingen en verwachtingen. Soms valt het tegen, een andere keer heb je succes. Waar het om gaat is dat je weet hoe je het beste om kunt gaan met deze uitdagingen.

Ik geloof dat je daardoor duurzaam inzetbaar bent en goed om kunt gaan met veranderingen. Rust, veerkracht en persoonlijke effectiviteit dragen voor 80 tot 90% bij aan succesvol je werk doen. Dat ontwikkelen beschermt je tegen psychische disbalans.

Mentale kracht ontwikkeling zou wat mij betreft een schoolvak moeten zijn. Misschien wordt er nu meer aandacht aan besteed maar in ‘mijn’ tijd zeker niet. Het is toch te gek dat het persoonlijke ontwikkeling niet net zo belangrijk is als leren rekenen of de geschiedenis kennen?   

 Meer over mij

Ik ben afgestudeerd aan de Hbo opleiding toegepaste psychologie. De opleiding staat voor het toepassen van wetenschappelijke theorie in de praktijk van alledag. Ik heb me gespecialiseerd in neuropsychologie en prestatiepsychologie en ik ben opgeleid tot coach en trainer. 

Klanten omschrijven mij als bevlogen, spiegelend, motiverend, kalm, veelzijdig, vernieuwend, positief, stimulerend en ‘ze doet niet aan geitenwollen sokken’. Een klant zei ooit: “Je bent een nuchtere psycholoog van het platteland. Veelzijdig en open minded. De ene keer zie ik je op sneakers en de andere keer op hoge hakken. Hoewel je zelf met twee benen in de klei staat heb je ook aandacht en interesse voor mijn spirituele zoektocht”.   

Als ondernemer ben ik iemand die graag de samenwerking opzoekt. Contact met gelijkgestemden geeft mij energie. Soms mis ik collega’s. Dat los ik op door deel te nemen aan projecten, gezamenlijke initiatieven en intervisiegroepen. 

Naast mijn werk zing ik in de band Mangojam. Samen muziek maken in de oefenruimte en af en toe het podium bestormen maakt me blij. 

Thuis ben ik vrouw van Martijn en trotse moeder van Abel en Melle. Naast het zingen kan ik mezelf opladen met yoga, mindfulness, wandelen en fietsen. Ik voel graag de wind in mijn gezicht, de zon op mijn huid en kan genieten  van een groen bos of een weidse vlakte. Ook ken ik mijn eigen uitdagingen. Sporten is bij mij een ondergeschoven kindje. Sinds kort ben ik bezig met een programma waarmee ik werk aan mijn eigen fysieke fitheid. Work in progress! 

 

Beroepscode

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepast Psychologen (NBTP). Ik werk vanuit de beroepscode van het NBTP. Deze is bij mij op te vragen.