Netwerkkleed

partnerlogo_drukwerk_800px

Het Netwerkkleed is een spel in de vorm van een tafelkleed dat je op een ontspannen en effectieve manier een netwerkervaring geeft. Het is een tool om mensen te verbinden, te inspireren en te activeren. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten maar over jezelf. Het Netwerkkleed belandt op tafel bij netwerkbijeenkomsten, teambuildings en  reorganisaties. 

De intieme setting opent een gesprek en de structuur zorgt voor verdieping. Het brengt balans tussen introvert en extravert, tussen formeel en informeel. Professioneel maar met humor! Het Netwerkkleed is een kant-en-klare tool om de gunfactor te verhogen en concrete verbindingen te maken.

Het Netwerkkleed zetten wij in met drie redenen. 1. Ter bewustwording van de stress die mensen kunnen ervaren in gesprekken. En tegelijkertijd laten zien hoe leuk en ontspannen een goed gesprek kan zijn. 2. Ter kennismaking in een training zodat mensen zich snel veilig en op hun gemak voelen. 3. Simpelweg met diepgang kennismaken. Ideaal bij evenementen, teambuilding, verandertrajecten, etc. 

Het Netwerkkleed inzetten tijdens een bijeenkomst? Dat kan! Neem contact met me op om je wensen te bespreken. Of bel me gelijk via: +31 (0) 6 26 16 45 70.

Inschrijven voor openbare georganiseerde sessies? Ik prik graag data via een datumplanner. Mail om jezelf daarvoor aan te melden: mirella@wijstraining.nl of bel: +31(0) 6 26 16 45 70

Zie ook netwerkkleed voor meer info.