Referenties

Individueel 
In mijn vak kan het ingewikkeld zijn om naar referenties te vragen. Bij individuele coachingstrajecten ter voorkoming van een burn out schreeuwen mensen liever niet van de daken dat ze daarmee bezig zijn. Bij algemene trainingen of workshops over het hanteren van spanning ligt de zaak gelukkig anders. Hoewel ik enerzijds geloof in taboe opheffing snap ik aan de andere kant heel goed wat het voor iemand kan betekenen als algemeen bekend is dat ‘Pietje’ of ‘Klaasje’ naar ‘de psycholoog of de coach’ gaat. Labeltjes zijn snel geplakt maar moeilijk te verwijderen. Discretie is belangrijk voor mij omdat het belangrijk is voor de mensen met wie ik werk. Grote dank aan de mensen die met naam en toenaam op mijn referentiepagina willen staan. Lees hieronder meer. Referenties van organisaties lezen? Klik op zakelijk aanbod. 

Michelle Nijenhuis – Onderneemster

Verrast met de eenvoud van haar training, in combinatie met de kennis die ze overbracht, kreeg ik meteen tools om beter te worden in zakelijke gesprekken. Door haar opbouw in de presentatie en wetenschappelijke onderbouwing, begreep ik haar boodschap snel en heeft ze me overtuigd.

Ik vond haar training de juiste inhoud hebben, met een mooie balans tussen diepgang en kernboodschap waardoor ze mijn volledige aandacht had. Mirella vertelt met een natuurlijk gemak wat je concreet kunt doen om beter te worden in zakelijke gesprekken.  Juist met een wetenschappelijke onderbouwing en goede praktijkvoorbeelden brengt ze haar tools tot leven en geeft ze de tools duidelijkheid en betekenis. Doordat de kern van haar training eenvoudig is, kon ik wat ze me heeft geleerd, direct toepassen in diverse situaties. En is de training daarmee ook goed uitvoerbaar voor mij.  Mirella heeft me geprikkeld om mezelf hierin verder te ontwikkelen. Dank daarvoor Mirella!

Monique Tichler – Onderneemster

Ik heb individuele coaching gekregen waarin ik leerde omgaan met stress en spanning. Het gegeven dat het een individuele training was, maakte het mogelijk om te focussen op wat ik nodig had. Vooraf heb ik vragenlijsten ingevuld, zodat Mirella vooraf kon inschatten waar de problematiek lag en wat kon helpen onze doelen te bepalen. Ik heb de training als prettig en efficiënt ervaren. Mirella gaf persoonlijke één op één aandacht, focus, gerichte theorie en oefeningen, geen tijdverlies door aandacht te focussen om datgene waar het dat moment over ging. Dank je wel! 

Mirjam Doeve – Financieel adviseur

Mirella zocht proefpersonen voor de Virtual Reality training ‘Omgaan met Spanning en stress’ . Ik heb mij daar meteen voor aangemeld, aangezien ik moeite had om voor een groep een presentatie te geven. Na 2 sessies oefenen met de bril en tips en trucs van Mirella heb ik, met veel plezier en heel relaxed, op mijn werk een presentatie gegeven. Mirella heeft mij hierbij ontzettend goed geholpen. Ze luistert goed en is ontzettend gemotiveerd om tot een goed resultaat te komen. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en ben Mirella heel dankbaar dat ze mij zo goed heeft geholpen. Met vertrouwen zal ik in de toekomst vast weer eens een presentatie geven, daarom kan ik Mirella van harte aanbevelen.

Tara Boers – Leerkracht & muziektherapeut

Mirella weet je met haar invoelingsvermogen, haar positief stimulerende houding en haar handige tips en tools net even een stapje verder te helpen naar meer vertrouwen! Het was haar zetje dat mij na een onzekerheidsdipje weer mijn grenzen deed verleggen in de dingen die ik altijd met zoveel passie deed, maar waarvan ik het enthousiasme en lef even was kwijt geraakt . Het belangrijkste daar bij; er weer van genieten!

Ellen Postma – Smit – Zangeres

Zeer positieve ervaringen met Mirella van Wijs Training. We hebben een aantal persoonlijke gesprekken gehad en ik heb geleerd om te gaan met teleurstellingen en negatieve gebeurtenissen in het leven. Ik vecht er niet meer tegen maar accepteer dat het erbij hoort. Hierdoor houd ik mijn energie over om leuke dingen te doen! Verder heb ik een cursus gevolgd waarin ik leerde omgaan met spanning. Heel veel van geleerd, zonder angst het podium op en doen wat ik zo graag doe; zingen en pianospelen. Veel nuttige tips gekregen hoe om te gaan met de zenuwen. Bedankt Mirella !

Avelien Haan – Zangeres

Nog even een update, de kerst is geweest en ik heb op twee avonden het lied Emmanuel gezongen! Focus verleggen werkt steeds beter en ik merk dat ik het minder erg vind als er kleine foutjes in zitten. Mijn koorgenoten merken ook dat ik vrijer sta te zingen. Ik pluk dus nog steeds de vruchten van je workshop!! Het is echt fijn om nu een idee te hebben van hoe ik meer grip kan krijgen op mijn podiumvrees!! Nogmaals dank en een heel goed 2018 gewenst!