Tarieven

Individuele begeleiding

Particulier: € 90, – per uur (incl. BTW) 

Bij een traject vanaf vijf sessies geldt een voordelige pakketprijs. 

Betaalt je werkgever of ben je ondernemer? Dan geldt het zakelijke tarief. 

Zakelijk:€ 120, – per uur (excl. BTW) 

Let op! In veel gevallen is het traject aftrekbaar.De kosten voor (werkgerelateerde) coaching zijn vaak aftrekbaar van de inkomstenbelasting. De kosten kunnen onder de categorie studiekosten teruggevraagd worden.Ook de BTW die over coaching geheven wordt is vaak aftrekbaar van de omzetbelasting. Zie voor de voorwaarden de site van de belastingdienst of ga te rade bij een boekhouder of accountant. Om coaching toegankelijk te maken voor meerdere mensen is er een speciaal tarief mogelijk voor particulieren met een klein budget. Vraag naar de voorwaarden. 

In sommige gevallen kan gebruik gemaakt worden van subsidie. Bijvoorbeeld de startende ondernemer, woonachtig in Overijssel.  Zie www.ikstartsmart.nl . 

Workshop & Training zakelijk

Dagdeel: € 750,- (Excl. BTW).

Het tarief voor het geven van een workshop of training met één trainer is all in. Dit betekent dat de voorbereidende uren, reiskosten (trainingsdag zelf en max. 2 voorbereidende afspraken) en reistijd zijn inbegrepen. Dit is geldig voor groepen tot 20 personen, een standaard training uit ons bestaande assortiment en waar slechts 1 trainer nodig is. Voor grotere groepen werken we met extra trainers. Ook kan het zijn dat de (inhoudelijke) situatie er om vraagt om ook tot 20 personen een extra trainer erbij te hebben. Dan schrijven we een gespecificeerde offerte. Ook voor een training van meer dan 4 dagdelen  of een op maat gemaakt programma wordt een offerte geschreven.  Hier gaat veelal meer voorbereidingstijd inzitten. 

Kleine lettertjes: Extra voorbereidende afspraken of reiskosten op een grotere afstand (>200 km), materiaal (hand outs, beamer en scherm), en locatie zijn niet inbegrepen. Dit is per situatie te verschillend om het in één prijs te vatten. 

Advies & Training compleet 

Het tarief voor een advies- en trainingstraject is altijd op aanvraag.

Let op! Omdat de meeste trainingen gaan over duurzame inzetbaarheid zijn er diverse subsidies beschikbaar die bij kunnen dragen aan de financiering van een traject. Binnen ons netwerk kennen wij mensen die de weg binnen subsidieland kennen. Informeer naar de mogelijkheden! 

Abonnement Stress & verander spreekuur

Veranderingen gaande

Is er bij jouw bedrijf of instelling sprake van een (toekomstig) verandertraject en heb je het idee dat er medewerkers vast (dreigen te) lopen? Kies er dan voor om een laagdrempelig spreekuur aan te bieden. Werknemers kunnen gebruik maken van het spreekuur om korte tips en trics mee te krijgen. Een vast moment in de maand of week kan ik aanwezig zijn in jouw bedrijf of instelling zodat medewerkers vrijblijvend binnen kunnen lopen. Dit werkt drempelverlagend en medewerkers pakken hierdoor sneller hun spanning aan. 

Tarief: € 4000,- per jaar (Excl. BTW) 

Regelmaat: 1x per maand maximaal 1 dagdeel (inclusief reistijd en reiskosten bij een straal binnen 100 Km vanaf Steenwijk)

Stresspreventie 

Wil je als bedrijf meer doen met preventie van burn out en andere stressgerelateerde aandoeningen? Wil je dat medewerkers goed functioneren? Kies ervoor om een stress spreekuur mogelijk te maken.Een vast moment in de maand of week kan ik aanwezig zijn in jouw bedrijf of instelling zodat medewerkers vrijblijvend binnen kunnen lopen.Dit werkt drempelverlagend en medewerkers pakken hierdoor sneller hun spanning aan. 

Hoe: Medewerkers die vanzelf komen of via leidinggevende of HR worden geadviseerd om dit te doen. Uiteraard is het van belang dat binnen het bedrijf of instelling ‘reclame’ wordt gemaakt voor het spreekuur. Mocht een medewerker 3x zijn geweest dan adviseer ik de medewerker om een individueel traject bij mij (of een andere professional) te starten. 

Tarief: € 4000,- per jaar (Excl. BTW) 

Regelmaat: 1x per maand maximaal 1 dagdeel (inclusief reistijd en reiskosten bij een straal binnen 100 Km vanaf Steenwijk)