Zakelijk aanbod

Wijs Training is specialist in het versterken van mensen op de werkvloer. Met onze unieke aanpak helpen we mensen zich optimaal te ontwikkelen. Bevlogen, betrokken, veerkrachtige, efficiënte, effectieve, communicatief vaardige en stressbestendige medewerkers is het resultaat. 

Dat zorgt voor een lager ziekteverzuim, veranderingen die soepeler verlopen, een prettige bedrijfscultuur, succesvolle mensen en bovenal een succesvolle organisatie. 

Wijs Training kenmerkt zich door het kleinschalige karakter van het bureau. Geen medewerkers in dienst maar werken met een klein team van zelfstandigen met elk hun eigen expertise. Hiermee kunnen we onze volledige aandacht geven aan de opdracht.

Vraaggerichte training met een stevige psychologische basis.

Naast aandacht is vraaggericht werken een belangrijke pijler van Wijs Training. Nieuwe vaardigheden moeten naadloos aansluiten op het werk van de deelnemer. Om die reden verdiepen wij ons zorgvuldig in de praktijk van de deelnemers èn die van de werkgever. 

De inhoud van de training is toekomstgericht (21 century skills) en wordt gemaakt vanuit degelijke wetenschappelijke kennis over menselijk gedrag vanuit wat wij weten over de werking van het brein. In de training bieden we een mix van gedegen theorie en methodieken die hun werking hebben bewezen. Geen 13 in een dozijn training maar efficiënt en effectief trainen op dat wat nodig is.

Indien nodig zetten wij instrumenten in om een meer inzicht te krijgen in persoonlijkheid, drijfveren of vaardigheden van de deelnemers. Wijs Training werkt met gecertificeerde zelfstandigen die met diverse instrumenten werken. 

Om optimale ontwikkeling te bereiken werken we graag met een mix van training, coaching, leren in de praktijk en blended learning.

Wijs Training is gespecialiseerd in trainingen op het gebied van Emotionele intelligentie (EQ), Veerkracht, Stressbestendigheid, Neuroslim werken en communicatie. In samenwerking met onze partners kunnen wij ook trainingen verzorgen op andere vraaggebieden.

Ben je op zoek naar individuele coaching of training voor een medewerker of voor jezelf, klik dan hier.Samenwerking met o.a: