Duurzame inzetbaarheid

à la carte 

Duurzame inzetbaarheid à la carte is een totaalconcept voor kundige, bevlogen en betrokken medewerkers. Het betreft een samenwerkingsverband tussen Hanneke Lammers van HL P&O – advies, Joke de Vries van BreinKennis en Mirella Duiven van Wijs Training & (team)coaching.

Hoe

Organisaties hebben keuzemogelijkheden in onze ‘menukaart’ van diensten, op basis van de behoefte van de organisatie. Hierin bundelen wij onze expertise en kunnen we de organisatie van passend advies voorzien op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

We hebben een breed netwerk om ook andere specialisten in te kunnen zetten. Voor elke vraag op het gebied van duurzame inzetbaarheid kunnen we de expertise leveren en weten we de juiste aanpak in te zetten. Van een korte module tot een totaaltraject, tot het compleet ontzorgen van de organisatie.

Resultaat

Medewerkers zijn kundig, bevlogen en betrokken. Ons doel? Medewerkers halen vitaal, met plezier en met de juiste competenties hun pensioen. Medewerkers zijn optimaal inzetbaar, effectief en efficiënt, dus met zo laag mogelijke kosten. Kundige, bevlogen en betrokken medewerkers dragen ook bij aan de productiviteit waardoor het een beter resultaat oplevert. In de praktijk ook: meer productiviteit, minder gezeur, meer arbeidsvreugde. Verder is dit ook positief voor zaken zoals employer branding, imago van de organisatie, goed werkgeverschap etc.

Onze missie

Medewerkers gezond, gelukkig en productief  richting hun pensioen helpen. 

Meer weten over onze samenwerking bij duurzame inzetbaarheid? Neem contact op.