Online aanbod

Online Psychologische coaching

In deze tijd werken veel mensen thuis. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Je probeert zelf je werk zo goed mogelijk te doen, een partner die werkt, kinderen die scholing en aandacht nodig hebben, het huishouden en de zorgen rondom Covid-19.

Het risico op burn-out en andere psychisch gerelateerde klachten is hierdoor sterk verhoogd. Hoe blijf je staande? Wat kan je doen om breinvriendelijk thuis te werken? Hoe ga je om met al je huisgenoten? En je collega’s die met hun eigen thuissituatie dealen?

In een kortdurend coachingstraject (gemiddeld 4 à 6 online sessies) begeleid ik jou of je werknemers bij het thuiswerken en mentaal gezond blijven. Naast de online gesprekken maak ik gebruik van korte contactmomenten per e-mail, schrijfopdrachten, WhatsApp, een filmpje, etc.

De begeleiding bevindt zich op het snijvlak van psychologische begeleiding en coaching. Het voordeel daarvan is dat ik mijn toolbox aan psychologische interventies combineer met de gelijkwaardigheid van coaching. Als neuropsycholoog weet ik veel van het brein en over de invloed van diverse prikkels op je werkzaamheden. Iets wat nu meer dan ooit speelt. We doen niet aan diepgravend navelstaren. Het gaat over het hier & nu. Hoe kan jij hier nu zo goed mogelijk mee omgaan. Neem contact op voor meer info.