Over

  Wijs Training

  Staat voor:

  • Mensen begeleiden in het wijzer worden over zichzelf
  • Mensen versterken in hun mentale kracht zodat ze niet zomaar meer van de wijs raken
  • Mensen versterken in wijze samenwerking

  Missie

  Mensen helpen bevlogen, betrokken, psychisch gezond & succesvol hun werk te doen. Voor mens, team èn organisatie. Belangrijke ingrediënten daarbij: het stimuleren van eigenaarschap & resultaatgerichtheid. 

  Visie

  Krachtige teams, een fijne organisatiecultuur en mentaal krachtige medewerkers zijn grote factoren voor het succes van een organisatie. Wanneer je inzet op zowel de individuele mentale kracht van medewerkers als onderlinge samenwerking in teams bereik je heel veel.   Image

  Image

  Hoe

  Door in training en (team)coaching zowel in te zetten op individuele vaardigheden als teamvaardigheden.

  Resultaat

  Duurzame inzetbaarheid, succesvol teamdoelen en organisatiedoelen behalen en werkplezier.   Onze methode

  De basis van onze trajecten ligt in het praktisch toepassen van wetenschappelijke (neuro)psychologische kennis over gedrag. Die stevige neuropsychologische/wetenschappelijke basis combineren we met jarenlange ervaring met menselijk gedrag in een breed scala aan branches.  

  Afhankelijk van de vraag richten we ons op het trainen van één of meerdere psychologische- of samenwerkings vaardigheden. Individueel of in teamverband. Ook kan het zijn dat er een vraagstuk ligt op het gebied van samenwerking of teameffectiviteit. Dan gaan we aan de slag met teamcoaching  Wanneer de leidinggevende een vraagstuk heeft over mentale kracht, samenwerkingsvaardigheden of leiderschap is executive coaching mogelijk. Ook zijn er trajecten waarbij we zowel training, teamcoaching als individuele/executive coaching combineren. Wijs Training onderscheidt zich in de combinatie van training op individuele mentale vaardigheden en (team)coaching op samenwerking. 

  Analyse & Inrichting traject

  Het ideale uitgangspunt van een traject is mensen zelf een analyse te laten maken van wat ze nodig hebben. Daarmee geef je mensen gelijk zelf de regie over hun eigen ontwikkeling en daarmee betrokkenheid en eigenaarschap.  Hierin onderscheidt Wijs Training zich. We maken een soort 'business model canvas' van de persoonlijke situatie. Hoe sta je er zelf voor? Hoe is de samenwerking in het team? Met de leidinggevende? Met het hoger management? Hoe is de organisatiecultuur? Hoe kan je zelf bijdragen? Wat is jouw invloed? Wanneer wenselijk zetten we gestandaardiseerde assesments en tests in, eventueel in combinatie met onze samenwerkingspartners. 

  Een veilig ontwikkelklimaat

  Als we aan de slag gaan is veiligheid en onderling vertrouwen in de groep voor ons dè belangrijkste basis om met elkaar te ontwikkelen.  Met onze psychologische achtergrond weten we als geen ander hoe we dat het beste kunnen aanvliegen. Of we nu een dagtraining geven of een traject van meerdere maanden, we besteden altijd ruime aandacht aan het groepsgevoel omdat vertrouwen dè basis is. 

  Kies je voor Wijs Training dan kies je voor een kleinschalig bureau met 100% aandacht voor datgene waar het om gaat: ontwikkeling. Belangrijkste voor ons: vraaggericht werken zodat we een oplossing kunnen bieden wat nauw aansluit bij de dagelijkse praktijk.

  Vraagstukken

  Wijs Training is o.a. in te zetten bij vraagstukken op het gebied van:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Uitvalpreventie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Verandering
  • Organisatiecultuur

  Vanwege de brede ontwikkeling in diverse branches (toerisme, bouw, zorg) kunnen we de training- en coaching afstemmen op mensen met diverse achtergronden. Zo werken we momenteel aan klussen voor gemeente, overheid en MKB.

  Achtergrond Mirella

  Wijs Training is het trainingsbureau van Mirella Duiven. Afhankelijk van de opdracht werkt Mirella samen met andere zorgvuldig geselecteerde zzp'ers of alleen.

  Mirella over haar achtergrond

  Mijn loopbaan heeft geen rechte lijn. Ik heb in diverse branches en functies gewerkt. Van reisadviseur in het toerisme, via bemiddelaar in de kinderopvang, een leidinggevende functie in de bouw,  tot psycholoog in grote zorginstellingen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan die mij nu goed van pas komt. Ik weet zelf waar ik goed in ben, wat ik graag doe èn ik weet welke uitdagingen mensen tegenkomen op de werkvloer in verschillende branches. Tijdens mijn tijd als psycholoog in de ouderenzorg ontdekte ik mijn ultieme drijfveer: mensen helpen aan zoveel mogelijk kwaliteit van leven. Niet door ze te pamperen maar door ze o.a. te coachen en trainen in stressbestendigheid, veerkracht& onderlinge communicatie. Vanwege mijn resultaatgerichtheid past een doelgroep in het werkende leven mij het beste. Momenteel werk ik met Wijs Training voor Mkb en overheid. Binnenkort komt daar onderwijs en zorg bij.  Mirella is tevens als freelancer in te huren. Zo werkt ze onder andere voor Boertien, Vergouwen en Overduin.

  Opleiding

  Mirella is afgestudeerd toegepast psycholoog met hoofdstroom neuropsychologie en minor klinische psychologie. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de prestatiepsychologie. Tijdens de opleiding toegepaste psychologie is Mirella ook opgeleid tot trainer, coach en counselor. Daarnaast is ze teamcoach i.o. 

  Eigenschappen 

  Met de voeten in de klei en ruimdenkend, toegewijd en altijd gericht op ontwikkeling. Ik gedij optimaal binnen een dynamische omgeving. Samenwerken geeft mij energie. 

  Mensen omschrijven mij als zorgdrager, verbinder, analytisch en iemand met een helikopterview. 

  Bel of mail me gerust om vrijblijvend samen een blik op je uitdaging te werpen.

  Mirella Duiven-Meijerink

  trainer / coachende psycholoog

  Nieuwsbrief

  Mis niet langer de nieuwste inzichten over het versterken van mensen op de werkvloer. Ontvang onregelmatig maar maximaal 2 keer per maand de nieuwsbrief.