Over

  Missie

  Mensen helpen bevlogen, gezond & succesvol hun werk te doen. Voor mens èn organisatie. 

  Visie

  Door het versterken van o.a. stressbestendigheid, veerkracht, emotionele intelligentie, zelfinzicht en samenwerking voelen mensen zich als een vis in het water op hun werk. Mensen kunnen dan bevlogen, gezond en succesvol hun werk doen. Dit is een win-win situatie voor werkgever en werknemer.  Image

  Image

  Hoe

  Door in training en (team)coaching zowel in te zetten op individuele vaardigheden als teamvaardigheden.

  Resultaat

  Duurzame inzetbaarheid, succesvol doelen behalen en werkplezier.  Onze methode

  De basis van onze trajecten ligt in het praktisch toepassen van wetenschappelijke (neuro)psychologische kennis over gedrag. Die stevige neuropsychologische/wetenschappelijke basis combineren we met jarenlange ervaring met menselijk gedrag in een breed scala aan branches.  

  Afhankelijk van de vraag richten we ons op het ontwikkelen van één of meerdere psychologische- of communicatieve vaardigheden. Individueel of in teamverband.  Het ideale proces: 

  Analyse

  Het ideale uitgangspunt van een traject is mensen zelf een analyse te laten maken van wat ze nodig hebben. Daarmee geef je mensen gelijk zelf de regie over hun eigen ontwikkeling en daarmee betrokkenheid.  Hierin onderscheidt Wijs Training zich. We maken een soort 'business model canvas' van de persoonlijke situatie. Hoe sta je er zelf voor? Hoe is de samenwerking in het team? Met de leidinggevende? Met het hoger management? Hoe is de organisatiecultuur? Hoe kan je zelf bijdragen? Wat is jouw invloed?

  Inrichten traject

  Naar aanleiding van de analyse stellen we op basis van prioriteiten een plan van aanpak op. Afhankelijk van wat men nodig heeft kan het zijn dat we training bieden op het vlak van stressbestendigheid, veerkrachtig omgaan met veranderingen, emotionele intelligentie, zelfinzicht of samenwerking. Vooral op het vlak van samenwerking kan het zijn dat we kiezen voor teamcoaching om inhoudelijke- of samenwerkingsprocessen in het team te versterken. Individuele coaching kan ook een onderdeel zijn.   

  Kies je voor Wijs Training dan kies je voor een kleinschalig bureau met 100% aandacht voor datgene waar het om gaat: ontwikkeling. Belangrijkste voor ons: vraaggericht werken zodat we een oplossing kunnen bieden wat nauw aansluit bij de dagelijkse praktijk.

  Een veilig ontwikkelklimaat

  Als we aan de slag gaan is veiligheid en onderling vertrouwen in de groep voor ons dè belangrijkste basis om met elkaar te ontwikkelen.  Met onze psychologische achtergrond weten we als geen ander hoe we dat het beste kunnen aanvliegen. Of we nu een dagtraining geven of een traject van meerdere maanden, we besteden altijd aandacht aan het groepsgevoel. 

  Vraagstukken

  Wijs Training is o.a. in te zetten bij vraagstukken op het gebied van:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Uitvalpreventie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Verandering
  • Organisatiecultuur

  Vanwege de brede ontwikkeling in diverse branches (toerisme, bouw, zorg) kunnen we de training- en coaching afstemmen op mensen met diverse achtergronden. Zo werken we momenteel aan klussen voor gemeente, overheid en MKB.

  Achtergrond Mirella

  Wijs Training is het trainingsbureau van Mirella Duiven. Afhankelijk van de opdracht werkt Mirella samen met andere zorgvuldig geselecteerde zzp'ers of alleen.

  Mirella over haar achtergrond

  Mijn loopbaan heeft geen rechte lijn. Ik heb in diverse branches en functies gewerkt. Van reisadviseur in het toerisme, via 'rechterhand van de baas' in de bouw, bemiddelaar in de kinderopvang tot psycholoog in grote zorginstellingen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan die mij nu goed van pas komt. Ik weet zelf waar ik goed in ben, wat ik graag doe èn ik weet welke uitdagingen mensen tegenkomen op de werkvloer in verschillende branches. Tijdens mijn tijd als psycholoog in de ouderenzorg ontdekte ik mijn ultieme drijfveer: mensen helpen aan zoveel mogelijk kwaliteit van leven. Niet door ze te pamperen maar door ze o.a. te coachen en trainen in stressbestendigheid, veerkracht& onderlinge communicatie. Vanwege mijn resultaatgerichtheid past een doelgroep in het werkende leven mij het beste. Denk daarbij aan middenkader t/m hoger management of MBO t/m universitair opgeleide deelnemers.

  Mirella is tevens als freelancer in te huren. Zo werkt ze onder andere voor Boertien, Vergouwen en Overduin.

  Eigenschappen 

  Met de voeten in de klei en ruimdenkend, toegewijd en altijd gericht op ontwikkeling. Ik gedij optimaal binnen een dynamische omgeving. Samenwerken geeft mij energie.

  Bel of mail me gerust om vrijblijvend samen een blik op je uitdaging te werpen.

  Mirella Duiven-Meijerink

  trainer / coachende psycholoog

  Nieuwsbrief

  Mis niet langer de nieuwste inzichten over het versterken van mensen op de werkvloer. Ontvang onregelmatig maar maximaal 2 keer per maand de nieuwsbrief.